31 °C
tiszta égbolt
2024. július 18., csütörtök
Frigyes

Az igazi internetfüggőség: ez a lány napi 23 órát tölt a világhálón!

2016. január 08.
5.7791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
AlicE profilja, adatai
AlicE
Az internetfüggőség egyelőre még nem egy hivatalos orvosi szakkifejezés, de csak idő kérdése, hogy azzá váljon, pláne olyan esetek után, mint a 21 éves Michelle Gore története, aki saját bevallása szerint naponta 23 órát tölt az interneten.

A The Telegraph beszámolója szerint a lány egész nap fent lóg valamilyen formában a világhálón, hol telefonján, hol táblagépén, hol számítógépén vagy játékkonzoljain, mert saját elmondása szerint nem akar lemaradni semmiről, ami barátaival történik, minden üzenetet azonnal el akar olvasni, és reagálni rá, aminek érdekében pár hónapja már egy vízálló telefont is beszerzett, hogy még a fürdőben is szenvedélyének élhessen.


kép' alt=''>

Ez az életmód természetesen meghozta a maga hatását! Michelle a folyamatos görnyedéstől nem csak Tietze szindrómás lett - ez a porcok fájdalmas gyulladását jelenti -, hanem mellette a szeme is rossz lett, elhízott, jegyei megromlottak, magánélete krízisbe került, és a kialvatlanság miatt annyira fáradt, hogy már létezni is alig bír.

Noha családja már tudja egy ideje, Michelle Gore a lapnak adott interjújában arról beszélt, hogy már ő is belátja, hogy beteg, így hamarosan részt vesz egy rehabilitáción, ami azonban elég drága, így családja támogatását várja azért, hogy végre normális életet élhessen.