21 °C
erős felhőzet
2024. július 24., szerda
Kinga, Kincső

Évtizedes rejtély dőlhet meg: Kennedy ölte meg Marilyn Monroe-t?

2014. május 19.
2.7391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Marilyn Monroe minden kétséget kizáróan nem volt korának legjobb és legtehetségesebb színésznője, azonban volt egy olyan egyénisége, aminek köszönhetően sokkal többen emlékeznek rá, mint kortársaira.

Monroe határozottan kultusszá vált, aki immáron fél évszázaddal ezelőtt eltávozott az élők sorából, ám két oknyomozó riporter most azt állítja, hogy szerintük nem úgy halt meg, ahogyan azt a rendőrség annak idején tálalta.

A legfrissebb bizonyítékok szerint ugyanis Marlilyn Monroe-t maga Bobby Kennedy ölte, de sokkal inkább ölette meg, méghozzá azért, mert John F. Kennedy szeretője volt, ezáltal túl sok olyan bizalmas információt tudott meg a családról, amelyeknek örökre titokban kellett maradniuk.

Mint ismert, Marilyn Monroe a hivatalos álláspont szerint öngyilkos lett, azonban a legfrissebb vizsgálatok szerint a szexszimbólum halálát Bobby Kennedy rendelhette el. Mindezt Jay Margolis és Richard Buskin újságírók merték határozottan kijelenteni, akik könyvet is írtak mindarról, amit kutatásaik során találtak az ügy kapcsán.

A könyvből kiderül többek között, hogy a két Kennedy szó szerint rettegett a szőke szépségtől, aki minden gondolatát és tudomására jutott titkot feljegyzett kis piros naplójába, aminek eredetijét soha nem találták meg. Monroe halálát egyébiránt valóban altatótúladagolás okozta, de azt orvosa adta be neki, méghozzá hígítatlanul, egyenesen a szívébe, ami egészen más, mint amit eredetileg tudtunk az öngyilkosságnak beállított halálesetről.