21 °C
erős felhőzet
2024. július 24., szerda
Kinga, Kincső

Évente két teljes hetet tölt a tükör előtt egy átlagos nő

2014. április 07.
2.0171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Az amerikai Today/Aol a hétvége folyamán hozta nyilvánosságra legfrissebb kutatását, amelyben egy igencsak meglepő eredményt közöltek a nők kapcsán, akik a begyűjtött adatok alapján egy évben átlagosan két teljes hetet töltenek el a tükör előtt állva, de legalábbis valamilyen szépítkezéssel.

A kérdőíves közvélemény-kutatásból megtudtuk, hogy egy átlagos nő naponta 55 percet foglalkozik a külsejével, ami egy évre levetítve kicsivel több mint két hetet jelent összességében, így a legtöbb nő 14 napon át nem csinál mást egy esztendőben, mint a külsejével foglalkozik.

Ha ez az adat nem volt elég megdöbbentő, íme egy újabb: a megkérdezett nők közel 70 százaléka ugyanis lényegesen jobban aggódik szépségéért, valamint kifogástalan megjelenéséért, mint szakmai sikereiért, pénzügyeiért vagy kapcsolataiért.

Az sajnos nem derült ki a kutatásból, hogy pontosan hány nő vett részt benne, illetve milyen korosztályból, ellenben szinte biztosak vagyunk abban, hogy az amerikai tendencia és adat nem feltétlenül húzható rá egy közép-európai országra.

Netán ti minden nap megengedhetitek magatoknak, hogy közel egy órát foglalkozzatok a külsőtökkel?