5 °C
borús égbolt
2024. április 23., kedd
Béla

Epres Panni és férje szakácsnak állt

2014. november 13.
2.1861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A modell és férje egy olasz étterem új társtulajdonosaként húzott kötényt és mutatta meg mit tudnak együtt kifőzni, ha beszabadulnak a konyhára.

Benedek Tibornak és feleségének nem újdonság az olasz konyha, hiszen évekig éltek Olaszországban.

Az olasz ételekre szakosodott budapesti étterem, a Trattoria Gusto társtulajdonosai között mutatkozott be a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó és felesége Panni. Ez alkalomból még kötényt is húztak, hogy alkalmi séfként megmutassák hogyan készül egy eredeti olasz étel, a Focaccia di Recco. Panni bevallása szerint férje nagyon jól főz, azonban már nem tüsténkedik olyan sokat a konyhában, mint kapcsolatuk elején.

Az egykori vízilabdázó, Tibor így mesélt a közös főzésről:

13 évig éltem olaszországi Reccoban, ebből Panni hét évig volt kint velem, számtalan emlék, élmény köt minket oda. Sokszor nosztalgiázunk azokról az évekről, és a legjobban az ottani ízvilág, az olasz ételek hiányoznak nekünk. Amilyen például a focaccia is ? ez egy speciális vékony tészta sajttal töltve, forró kemencében pár perc alatt kész, egyszerű, mégis finom, laktató étel. Mi is beálltunk Pannival a látványkonyhába, megküzdöttem a tésztapörgetéssel, és bár nagyon finom lett a végeredmény, be kell látnom, az étterem olasz séfje, Simone sokkal ügyesebb nálam.

Mindketten örülnek, hogy végre lesz egy étterem, ahol eredeti olasz ételeket fogyaszthatnak és nem kell ezért elutazniuk egykori olasz városukba.