A modell és férje egy olasz étterem új társtulajdonosaként húzott kötényt és mutatta meg mit tudnak együtt kifőzni, ha beszabadulnak a konyhára.
Benedek Tibornak és feleségének nem újdonság az olasz konyha, hiszen évekig éltek Olaszországban.
Az olasz ételekre szakosodott budapesti étterem, a Trattoria Gusto társtulajdonosai között mutatkozott be a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó és felesége Panni. Ez alkalomból még kötényt is húztak, hogy alkalmi séfként megmutassák hogyan készül egy eredeti olasz étel, a Focaccia di Recco. Panni bevallása szerint férje nagyon jól főz, azonban már nem tüsténkedik olyan sokat a konyhában, mint kapcsolatuk elején.
Az egykori vízilabdázó, Tibor így mesélt a közös főzésről:
13 évig éltem olaszországi Reccoban, ebből Panni hét évig volt kint velem, számtalan emlék, élmény köt minket oda. Sokszor nosztalgiázunk azokról az évekről, és a legjobban az ottani ízvilág, az olasz ételek hiányoznak nekünk. Amilyen például a focaccia is ? ez egy speciális vékony tészta sajttal töltve, forró kemencében pár perc alatt kész, egyszerű, mégis finom, laktató étel. Mi is beálltunk Pannival a látványkonyhába, megküzdöttem a tésztapörgetéssel, és bár nagyon finom lett a végeredmény, be kell látnom, az étterem olasz séfje, Simone sokkal ügyesebb nálam.
Mindketten örülnek, hogy végre lesz egy étterem, ahol eredeti olasz ételeket fogyaszthatnak és nem kell ezért elutazniuk egykori olasz városukba.
Bemutatkozott Tomán Szabina első signature rúzsa