Az Oscar-díjátadó történetében először került terítékre magyar étel a gála utáni díszvacsorán, ráadásul egy kiváló magyar séfet az a megtiszteltetés ért, hogy ő koordinálhatja a kinti konyhát, hogy minden étel a lehető legautentikusabb lehessen.
Szántó István, a budapesti Spago vezető séfjét érte az a megtiszteltetés, hogy Hollywood legkedveltebb színészeinek és alkotóinak készítheti el a tradícionális magyar konyha legjobbjait.
Szántó István, a budapesti Spago vezető séfjét érte az a megtiszteltetés, hogy Hollywood legkedveltebb színészeinek és alkotóinak készítheti el a tradícionális magyar konyha legjobbjait.
István, Wolfgang Puck, a Spago nemzetközi étteremlánc tulajdonosa révén jutott ki Los Angelesbe, hogy képviselje elsőként hazánkat az Akadémia átadóján.
Az Oscar after party után, a vacsora asztalnál a sztárok közelebbről is megismerkedhettek a vadassal, a somlói galuskával, a csirkepaprikással, de még az Eszterházy-tortával is. A siker garantált volt.
Funkcionalitás és tartósság a Fjällräven 2025-ös tavaszi-nyári kollekciójában