4 °C
borús égbolt
2024. április 23., kedd
Béla

Elvándoroltak egy nő mellimplantátumai

2014. április 12.
2.0631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Nemrégiben számolt be a Daily mail arról a megdöbbentő és horrorisztikus esetről, amikor is egy kínai nőnek elmozdultak a mellimplantátumai.

Konkrétan a hölgy gyomrába és hátára vándoroltak el az implantátumok.

A 39 éves Tain Hui-nak még 2002-ben volt egy plasztikai műtéte, mely során implantátumokat ültettek melleibe, hogy ezzel szebbek és formásabbak legyenek keblei, valamint magabiztosabb legyen, ugyanis férje már megcsalta fiatalabb nővel. Tíz év elteltével azonban az implantátumok elkezdtek mozogni. Tain próbálta visszaállítani melleit, azonban ettől még jobban szétcsúsztak mellei.

Minden egyes alkalommal amikor lefeküdt aludni a kínai hölgy a mellei elvándoroltak. Napról napra egyre jobban eltávolodtak eredeti helyükről az implantátumok. Végül már odáig fajult a dolog, hogy egyik implantátum a gyomráig csúszott le, míg a másik a hátán volt. Emellett hihetetlen fájdalmat is érzett, így visszament orvosához. A kórházban kiderült, hogy Tian-nak olyan implantátumokat raktak a testébe, melyek illegálisak, ugyanis mérgező anyagokat tartalmaznak, melyek akár rákot is okozhatnak.

A gyomráig lecsúszott az implantátum.

A gyomráig lecsúszott az implantátum.


Természetesen azonnal kioperálták a nőből a mérgező implantátumokat, és újakat kapott. Sajnos ettől független a hölgynek tönkrement a házassága.