12 °C
borús égbolt
2024. április 22., hétfő
Csilla, Noémi

Elutasították Cher kérelmét a fia gyámsága kapcsán

2024. január 30.
19.3911
Mariann profilja, adatai
Mariann
Az aranytorkú énekesnő még december végén kérvényezte a bíróságot, hogy a drogproblémákkal küzdő fiát helyezzék a gyámsága alá, ugyanis nem képes önmagáról gondoskodni, ám úgy tűnik elutasították a kérelmét.

Cher állítása szerint 47 éves fia, Elijah Blue Allman olyan súlyos mentális gondokkal és drogproblémákkal küzd, hogy nem képes józan pénzügyi döntéseket hozni. Elsősorban emiatt kérvényezte még korábban a gondnokságot, amire szerinte ő lenne a legalkalmasabb. Most azonban kiderült, hogy egy bíró elutasította Cher kérését.

A döntés miatt nem rendelték el a sürgős gyámság alá vonást, de márciusban lesz egy meghallgatás, ahol egy hosszabb távú gyámság elrendelését fogják megtárgyalni. A bírósági tárgyaláson jelen volt az énekesnő és a fia is, akinek az ügyvédei elismerték, hogy gondokkal küzd ügyfelük, de folyamatosan jár kezelésekre, találkozókra és a volt feleségével is kibékült.
kérvényezte a bíróságot, hogy a drogproblémákkal küzdő fiát helyezzék a gyámsága alá, ugyanis nem képes önmagáról gondoskodni, ám úgy tűnik elutasították a kérelmét.'>