31 °C
tiszta égbolt
2024. július 18., csütörtök
Frigyes

Első házassági évfordulóját ünnepli Britney Spears és férje

2023. június 10.
23.9921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A pár ma ünnepli első házassági évfordulójukat, ugyanis tavaly június 10-én mondta ki a boldogító igent az énekesnő és színész párja, aki megosztott néhány tavalyi fotót közösségi oldalán, miután Britney ismét törölte Instagram fiókját.

Az elmúlt hónapokban több pletyka is szárnyra kapott a párról, miszerint már nincsenek jóban, sokat veszekednek és sokat vannak külön. Ám mindezek ellenére most ünnepli Britney Spears és Sam Asghari évfordulójukat. Egy videómontázst is - sajnos csak Instagram Storyban osztotta meg őket - közzétett a különleges napjukról, amely mindent bemutat a tervezéstől a pár oltárnál elcsattant csókjáig.

A Grammy-díjas csütörtökön - immár sokadik alkalommal - minden figyelmeztetés nélkül észrevehetően törölte Instagramját. A napokban többször is megemlékezett fiairól, akikkel nem igazán tartja a kapcsolatot, ráadásul nemsokára édesapjukkal Hawaiira költöznek. Lehetséges mindez nagyon megviselte Britneyt.
tavaly június 10-én mondta ki a boldogító igent az énekesnő és színész párja, aki megosztott néhány tavalyi fotót közösségi oldalán, miután Britney ismét törölte Instagram fiókját.'>