13 °C
borús égbolt
2024. február 28., szerda
Elemér

Előkerült Bajor Imre eltitkolt fia

2014. augusztus 27.
1.8611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Várható volt, hogy Bajor Imre halála után több olyan történet is napvilágot lát, amit életében nem akartak kiszivárogtatni a humoristáról, de azt nem is gondoltuk volna, hogy a Kicsihuszár eltitkolt fia is előkerül újra.

A 38 éves Richárd első ízben hét évvel ezelőtt tárta a nyilvánosság elé, hogy ő Imi eltitkolt gyereke, de akkor annyira meghurcolták ezért a kijelentésért, hogy még az országot is elhagyta, és családjával most egy osztrák városban él.

Richárd a sajtónak nyilatkozva arról beszélt, hogy bár soha nem találkozott édesapjával, mindig is szeretett volna leülni és beszélgetni vele, meggyászolta őt és gyertyát is gyújtott érte, ami azért is érintette őt érzékenyen, mert édesanyját is fél éve temette el, aki szintén daganatos megbetegedésben szenvedett.

A fiú kikötötte, hogy hiába lesz hagyatéki tárgyalás, nem érdekli a pénz, mint ahogyan eddig sem érdekelte.

Ő mindössze még életében találkozni szeretett volna egyszer Bajor Imrével, de ma már ez lehetetlen, sőt mi több, az egykori várpalotai fiú kiemelte, hogy soha többet nem akar még csak látogatóba sem jönni Magyarországra.

Ricsi egyébiránt 16 éves volt, amikor megtudta, hogy Bajor Imre az apukája, és a környékbeliek is mind úgy kezelték őt. Imi egyébiránt maga is nyíltan beszélt kalandjairól 2001-es életrajzi könyvében, ahol elismerte, hogy sok nővel volt dolga annak idején, de az eset kapcsán a gyermek bizonyíthatóságát kérdésesnek találta. Akkor a bíróság vérvizsgálatot is végeztetett, ami egyértelműen bizonyította, hogy a gyerek apja nem Bajor Imre, de édesanyja úgy vélte, hogy a vizsgálatot meghamisították.