28 °C
borús égbolt
2024. július 20., szombat
Illés

Ellopta telefonját, ő mégis beleszeretett

2014. január 23.
2.2061
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Hihetetlen, már-már filmvászonra illő szerelmes történetet hozott nyilvánosságra a Daily Mail magazin, akik egy rendkívül szokatlan megismerkedésről hallottak Thaiföld fővárosából.

A cselekmény főszereplője egy Matsumoto Hiroki nevű fiatal fiú, aki Bangkokban járva hirtelen arra lett figyelmes, hogy elveszítette, vagy valaki eltulajdonította farzsebébe rejtett iPhone-ját.

Főhősünk azonban nem esett kétségbe, és ahelyett, hogy felkereste volna a rendőrséget, előbb a modern technika segítségét kérte!

Az internetnek köszönhetően ugyanis nagyon könnyen megtalálta telefonját, sőt mi több, hozzá tudott férni annak tartalmához is, és meglepődve vette tudomásul, hogy mobilját nem adták tovább, hanem megtartották saját használatra, a galériában ugyanis frissen készített képeket talált, amelyeken egy saját bevallása szerint csodaszép lányt látott viszont.

Hirokinak annyira megtetszett a rabló ábrázata, hogy nem is tett feljelentést a rendőrségen, sőt mi több, inkább úgy döntött, hogy randira hívja a lányt, akinek még azt is megengedné, hogy megtartsa telefonját, csak menjen el vele vacsorázni.