14 °C
borús égbolt
2024. február 22., csütörtök
Gerzson

Elképesztő részleteket osztott meg a világgal betegségéről Ozzy Osbourne lánya

2017. április 06.
8.1551
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Bár messze nem volt olyan kalandos életútja, mint édesapjának, az énekesnőként és tévés személyiségként is ismert Kelly Osbourne egy interjúban nemrégiben elmesélte, hogy önéletrajzi könyvében pontosan leírja, hogy milyen nehéz gyermekkora volt egy közönséges kullancscsípés következtében.

A lány ugyanis elmondta, hogy 17 évesen megcsípte egy kullancs, és bár hamar kivették belőle, ellenben mégis különös betegség lett úrrá rajta, amiről senki sem tudta, hogy micsoda, éppen ezért számtalan különféle gyógyszert és fájdalomcsillapítót etettek meg vele.

Emiatt Kelly hivatalosan is gyógyszerfüggővé vált, és fiatalkorának legszebb éveiben csak vegetált, nem tudott és nem is akart kimozdulni otthonról, mígnem akkori barátja, Matthew Mosshart el nem vitte egy alternatív gyógymódokat alkalmazó férfihoz, aki elmondta, hogy Kelly Lyme-kórtól szenved, amit hónapokon át félrekezeltek nála.

A férfi rögtön Európába, Németországba küldte a lányt, ahol gyógyszerek helyett természetes immunerősítést alkalmaztak nála, aminek hatására a kórt teljesen képes volt leküzdeni, de addig a poklok poklát járta meg a fájdalomtól, a levertségtől és a depressziótól, amit a sok orvosság okozott.