26 °C
borús égbolt
2024. július 19., péntek
Emília

Elképesztő: Ausztriában 15 rendőr támadott le egy kiskutyát sétáltató nőt!

2016. július 13.
3.4711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Miközben Ausztriában is egyre komolyabb problémát okoz a rendőrhiányból fakadó közbiztonság védelme, egy egészen elképesztő esetről számolt be az ottani sajtó, a főváros Floridsdorf nevű kerületében ugyanis elképesztő eset törtét egy helybéli nővel, aki nem tett mást, minthogy egy aprócska csivavát sétáltatott.

Az eset még június 17-én történt, de a rendőrség annyira meghurcolta a lányt, hogy csak most tudta a sajtón keresztül nyilvánosságra hozni sztoriját, amelyet senki sem hitt el neki, így a hölggyel szemben hatóság elleni súlyos testi sértés gyanújával indult eljárás.

A nő elmondása szerint egyébiránt az történt, hogy három rendőrnő körbeállta, miközben ő aprócska csivaváját sétáltatta, majd megkérdezték tőle, hogy van-e nála póráz? A Heute című lapnak a nő kiemelte, hogy ekkor a rendőröknek kifejtette, ugyan nincs nála póráz, de felveszi az aprócska kutyát, és kézben viszi tovább.

A három rendőr azonban erre provokálni kezdte a nőt, meglökték őt, mire a kutya elszaladt, és miuután gazdája utána akart iramodni, a földre teperték, és erősítést hívtak, így további 12 rendőr érkezett a szerencsétlen nőhöz, aki állítólag súlyosan megsebesítette az egyik rendőrnőt, és emiatt most bíróság előtt kell majd felelnie.