13 °C
szórványos felhőzet
2024. március 29., péntek
Auguszta

Elképesztő: egy párnak egypetéjű hármasikrei születtek

2023. május 15.
27.7251
Mariann profilja, adatai
Mariann
Annak az esélye, hogy valakinek egypetéjű hármasikrei szülessenek, egy a 200 millióhoz, ám a fiatal yorki párnak mégis összejött, akik nagyon meglepődtek, hogy végül nem két babával térhetnek majd haza, hanem hárommal.

A 27 éves Jenni és a 26 éves James Casper úgy tudták, hogy hamarosan egy egypetéjű ikerpárral fog bővülni a családjuk - aminek az esélye 1 a 250-hez -, ám a 12. heti vizsgálat során kiderült, hogy három baba van az édesanya pocakjában. Ráadásul mind a hárman egypetéjű ikrek. A babák végül kilenc héttel előbb születtek meg, március 31-én.

A három kicsi Harper-Gwen, Marvella és Evalynn nevet kapták. A Daily Mail beszámolója szerint a babák mindössze 1,27, 1,39 és 1,36 kilóval születtek. A koraszülés miatt még pár hétig bent maradtak a kórházban és csak ezt követően térhettek haza. A fiatal párnak már volt két gyermeke, a 10 éves Danica és a 4 éves Gabriella. A picik annyira hasonlítanak egymásra, hogy a szülőknek még pár napig rajta kellett hagyniuk a szülészeten felrakott karszalagot, hogy tudják melyik melyikük.