17 °C
borús égbolt
2024. június 13., csütörtök
Antal, Anett

Elképesztő: egy nő lefagyasztotta halott macskáját

2023. június 05.
22.1351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Az ohiói Soren High idén februárban veszítette el egy baleset közben macskáját, aki már 16 éves volt, a nő nem bírt nélküle élni, ezért úgy döntött, hogy lefagyasztja, így örökké vele lehet kis kedvence, akinek elvesztése hatalmas szomorúságot okozott.

Már nem először történik olyan, hogy valaki nem képes elbúcsúzni kis kedvencétől, ezért preparálja, hogy mindig vele legyen, ám Soren egy fagyasztásos módszert választott. Felkeresett egy céget, akik ezzel foglalkoznak és néhány hét múlva vissza is kapta a macskáját.

Egy nagy jégtömb társaságában kapta vissza elhunyt cicáját, aminek üveg szemei vannak és tényleg olyan, mintha élne. A TikTok oldalán dokumentálta az egészet, ahol meg lehet nézni, hogyan szokta takarítani macskáját, aki mindig ott van vele a szobájában.

@teapourn Replying to @Jinger snap cleaning Lokicats glass eyes ?? i wish they were her real eyes. They really were special eyes. #petpreservation #petmemorial #foryou #catmemorial #fyp? #grief #loss #freezedriedpets #catsoftiktok #aftercare ? where is my mind (piano version) - your movie soundtrack