11 °C
borús égbolt
2024. március 01., péntek
Albin

Elindult a jelentkezés a Miss Balaton 2019 szépségversenyre

2019. április 27.
9.1631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Elindult a jelentkezés a 2019-es Miss Balatonra, amelyre 17 és 28 év közötti lányok nevezhetnek május 25-ig, a szépségverseny hivatalos weboldalán, a nyerteseket pedig idén is értékes nyeremények és különleges lehetőségek várják.

Évről évre bővül a Miss Balaton modellek sora, idén pedig a mentorcsapat, illetve szépségverseny nagykövetei között is több régi-új arcokat köszönthetünk.

Horváth Éva a verseny koordinátora mellett, Epres Panni, Dukai Regina, Iszak Eszti, Lipcsei Betta segítik majd a versenyzőket. A casting során két mentor is segíti majd a többieket: Horváth Cintia és Bertók Fruzsina. A Miss Balaton nagykövetei különböző rendezvényeken képviselik a versenyt. A korábbi királynőhöz, Király Lilihez csatlakozott most Kis Barbi, aki 2014-ben a döntőben állhatott a színpadon, illetve Foczkó Dalma, aki tavaly az első udvarhölgynek járó címet és a Sugarbird modellszerződését nyerte el.

A továbbjutó lányok nem csak a szakma legjobbjaitól tanulhatnak, de esélyesek lehetnek majd a nyereményekre. Idén többek között egy egyéves menedzsment szerződést a Red Lemonnál, egy luxus Baraka nyakéket, divatfotózást a Fashion Street magazinban, Sugarbird modellszerződések, pihenés a Zala Springs Golf Resortban, valamint egy-egy mesés tunéziai utazást lehet majd nyerni.