27 °C
erős felhőzet
2024. július 22., hétfő
Magdolna

Eladó Sting 6 milliárdos luxusvillája

2014. június 18.
2.3401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Eladóvá vált Sting londoni háza, ami még a legszigorúbban véve is inkább tekinthető luxusvillának, mint egyszerű családi háznak, az építmény ugyanis 15 millió fontot, avagy közel 6 milliárd forintot ér.

Hogy mit kaphat ennyi pénzért a vásárló? A kisebb erődítménynek is tekinthető objektumban kilenc hálószoba van, amelyekhez hat fürdőszoba, egy óriási nappali, ebédlő és konyha tartozik.

A villa már kívülről is rendkívül csodálatos látványt kínál, hiszen hatalmas kertje és kastélyszerű kialakítása mindenkit azonnal levesz majd a lábáról.

A luxusvillát ajánló hirdetés szerint az óriási zöld kertben egy orchideás is található, amiben megpihenhet az új tulajdonos, és hallhatja a Big Ben harangzúgását is, azonban a londoni forgatagot teljesen kizárhatja.

A házban egy lift mellett egy több évtizedes zongora is fellelhető - ami már önmagában több millió forintba kerül. Hogy Sting miért is válik meg korábban igencsak szeretett luxusvillájától? Saját bevallása szerint azért, mert ma már inkább New Yorkot tekinti otthonának, és ott tölti mindennapjait, ha pedig kikapcsolódni akarnak feleségével, akkor olasz, vagy további brit birtokaikon töltik szabadidejüket.