12 °C
borús égbolt
2024. április 22., hétfő
Csilla, Noémi

Éjjel-nappal gépek és orvosok figyelik Michael Schumachert

2014. január 10.
2.0271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Továbbra sem érkeztek hírek azzal kapcsolatban, hogy a közel két hete síbalesetet szenvedett Michael Schumacher állapota változott-e valamit, de azt megtudtuk, hogy a nap 24 órájában gépek és orvosok figyelik az egykori pilóta életfunkcióit.

Schumacher a tragikus baleset óta két agyműtéten is átesett, állapota pedig már lassan két hete stabil, ám még mindig nem beszélhetünk arról, hogy túl van az életveszélyen, és sajnos még az orvosok sem tudnak válaszolni arra a kérdésre, hogy mi történik azok után, ha felébred.

Ezen a téren ugyanis több lehetséges variáció is van, így a legpozitívabb, ha minden baj nélkül kel fel a mély-altatásból, és teljesen visszanyeri az emlékezetét, de egyes szakvélemények szerint sajnos a bénulás, vagy akár a fogyatékosság sem zárható ki egy ilyen súlyos baleset után.

Minderről legkorábban állítólagosan 6 hét után értesülhetünk majd, így még legalább egy hónap szükséges ahhoz, hogy pontos részleteket hallhassunk Michael Schumacher állapotáról, akit jelenleg is a legjobb orvosok és a legmodernebb gépek figyelnek a nap 24 órájában, hogy amennyiben bármi változás történik, közbe tudjanak avatkozni.