26 °C
borús égbolt
2024. július 19., péntek
Emília

Egyre jobban van Sophia Loren, de a rehabilitáció hónapokig fog tartani

2023. október 06.
23.5331
Mariann profilja, adatai
Mariann
Még szeptember végén került a kórházba a 89 éves olasz színésznő, aki svájci otthonában elcsúszott a padlón és több helyen is eltört a csontja, ami miatt műteni is kellett, de menedzsere szerint már egyre jobban van, de a felépülés hosszadalmas lesz.

Carlo Giuisti, a színésznő menedzsere a People magazinnak árulta el, hogy Sophia Loren az otthoni balesetet követően már a gyógyulás útjára lépett, azonban néhány hónapos rehabilitációra biztosan szüksége lesz. A színésznő fiai folyamatosan vele vannak és segítenek neki mindenben.

Ebben a korban már nem forrnak össze olyan gyorsan a csontok, ezért hosszadalmasabb lesz a színésznő felépülése, de mindenki reménykedik abban, hogy valamilyen eseményen még láthatjuk Lorent. A baleset előtt néhány héttel még az Armani legújabb divatbemutatóján vett részt a színésznő, nagyon jó formában tartja magát.
elcsúszott a padlón és több helyen is eltört a csontja, ami miatt műteni is kellett, de menedzsere szerint már egyre jobban van, de a felépülés hosszadalmas lesz.'>