5 °C
borús égbolt
2024. április 23., kedd
Béla

Egykori szerelmével vadászik Vilmos herceg

2014. február 14.
1.8441
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Ismét botrányos helyzetbe hozta magát Vilmos herceg, a sors, de legfőképpen inkább a protokoll ugyanis úgy hozta, hogy ismét egykori szerelmével töltsön el néhány napot, és noha nem lesznek kettesben, egyes források szerint Katalin hercegnő máris féltékenykedik.

Vilmos herceg még egyetemi évei előtt ismerkedett meg Jecca Craiggel, akivel akkoriban többször is összehozta a sajtó, és bár ők soha nem vállalták fel szerelmüket, a rövid románcról több bizonyíték is napvilágot látott.

Jecca azonban időközben az Afrikai Vadvilág-védők Alapítvány befolyásos tagja lett, így a trónörökösnek őt kellett meginvitálnia kísérőként a vadászatra, és bár Vilmos nem szabad akaratából, hanem protokollból döntött így, az esemény akkor is felettébb furcsa.

Katalin hercegnő a hírek szerint nem örült a volt szerelem felbukkanásának, de nyugtathatja a tudat, hogy férjének minden egyes lépést kamerák kereszttüzében kell megtennie a királyi vadászat során, így aligha lesz alkalma összemelegednie volt párjával.