13 °C
borús égbolt
2024. február 28., szerda
Elemér

Egyedülálló Springfield flagship üzlet nyílt

2016. május 27.
4.9261
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A Vörösmarty térhez közel, a Váci utca 2-es szám alatti épületben nyitotta meg legújabb üzletét a Springfield márka május 23-án.

A közel 400 négyzetméteres, kétszintes üzletet Caulder Moore urban designer újszerű koncepciója alapján lett megtervezve.

A csodás üzlet megnyitása alkalmából hatalmas akcióval készül a márka, ugyanis május 23-29. között minden második termék féláron szerezhető be a Váci utcai Springfieldben. A hatalmas üzlet földszintjén a női ruházat található, míg a -1. szinten a teljes férfi kollekció között lehet válogatni. Murányi Emese, a márka magyarországi country managere elmondta:

Az új üzletkoncepció sokkal jobban illeszkedik célcsoportunk ízléséhez és életstílusához, mint a korábbiak; olyan helyszínt szerettünk volna létrehozni, ahol a fiatalok szeretnek elidőzni. Régóta kerestük a megfelelő helyet, ahol elfér a teljes férfi választék és helyet kap a női kollekció is, így hatalmas öröm számunkra, hogy egy ilyen frekventált helyszínen ilyen impozáns lett a végeredmény.


Egyedülálló Springfield flagship üzlet nyílt - 2. kép


Egyedülálló Springfield flagship üzlet nyílt - 3. kép


Egyedülálló Springfield flagship üzlet nyílt - 4. kép