15 °C
borús égbolt
2024. április 13., szombat
Ida

Egyedül töltöd a szilvesztert? Íme néhány tipp, hogy ne unatkozz!

2013. december 31.
3.4701
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Nem mindenki olyan szerencsés, hogy szilveszterkor elhívták egy jó buliba, lévén nagyon sokan vannak, akik egyedül köszöntik az új évet.

Ha te is ebbe a rétegbe tartozol, de szeretnéd azért emlékezetessé tenni a nagy napot, íme három tuti tipp, amivel felejthetetlenné teheted az idei szilvesztert!

Ha van családod, vagy vannak a közelben rokonaid, akkor a bulizás helyett érdemes őket felkeresni, hogy együtt töltsétek az új évet. Hidd el, egy jó családi beszélgetés, pezsgőzés, evés, mozizás vagy játék is lehet olyan szórakoztató, mint bármelyik buli, nem mellesleg pedig még közelebb hozza egymáshoz a családtagokat.

Ha a szeretteid felkeresése nem opció, akkor itt az idő, hogy bevackold magad a tévé elé, és egy hajnalig tartó mozimaratont tarts! A szilveszter tökéletes alkalom ahhoz, hogy bepótold a 2013-as esztendő kimaradt filmjeit, vagy előszedd régi nagy kedvenceidet.

Mivel szilveszterkor garantáltan senki sem fog becsöngetni hozzád, vagy megzavarni, ezért itt az ideje, hogy olyan dolgokat csinálj, amire máskor nincs lehetőséged. Egészen extrém ötleteket is megvalósíthatsz, de például tökéletes alkalom ez a kegyes egyedüllét új frizurák, sminkek és egyebek kipróbálására. Minden csak a kreativitásodon múlik!