A munkanapokon az emberek hajlamosak feldolgozott élelmiszert fogyasztani a munkahelyükön, ám egy ausztrál táplálkozási szakértő most elárulta, mit érdemes eldobozolni, hogy egészségesek maradjunk.
Susie Burrell táplálkozási szakértő és anyuka a közösségi oldalon árulta el, mi kerüljön pontosan egy ebédlődobozba, amit elfogyaszthatunk a munkában.
Susie Burrell táplálkozási szakértő és anyuka a közösségi oldalon árulta el, mi kerüljön pontosan egy ebédlődobozba, amit elfogyaszthatunk a munkában.
Először is került a dobozba egy kis marék aszalt barack és mandula. Egy kevés kétszersült és sajt, egy doboz áfonyás joghurt, valamint sok zöldség és némi tortilla wrap. A tortilla zöldségeket, sonkát és egy kis majonézt tartalmaz.
Mindezek az élelmiszerek segítenek abban, hogy egész nap koncentrálni tudjon az ember, megfelelően biztosítja a vitamin és ásványi anyag bevitelt. A szakértő elárulta, hogy nem szokott éhezni és diétázni sem, csupán odafigyel arra, hogy fehérjében gazdag legyen az étkezése.
Kolbászok a palacsintában: így készül az angol toad in the hole