12 °C
borús égbolt
2024. február 23., péntek
Alfréd

Egy ló hátsójaként festette meg Donald Trumpot Jim Carrey

2018. november 12.
23.4921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Néhány évvel ezelőtt fedte fel a világ előtt Jim Carrey, hogy a színészet mellett egy újabb hobbira akadt, mégpedig a festészetre, amiben talán messze nem olyan ügyes, mint a kamerák előtti szereplésben, de azért így sincs oka szégyenkezni.

Karikaturistának például simán elmehetne, legújabb festménye ugyanis alaposan kigúnyolja az amerikai politikát, azon belül is inkább Donald Trumpot, akit konkrétan egy ló hátsójaként ábrázolt a híresség.

A festménynek természetesen konkrét előtörténete is van, Jim Carrey ugyanis a CNN kitiltott riporterét védelmezi, akit azután tettek ki egy életre a Fehér Házból, hogy nagyon heves vitába kezdett az elnökkel.

A kép azt a pillanatot örökítette meg, amikor a riporter kérdéseire válaszolva Donald Trump gyakorlatilag egy ló seggeként jelenik meg, amihez Jim Carrey hozzátette, hogy Hollywoodban régóta tudják az emberek, hogy mennyivel nehezebb, ha állatokkal kell együtt dolgozni.


But as people in Hollywood have long known -- everything is harder when you're working with animals. pic.twitter.com/5sQGaEgeeT

? Jim Carrey (@JimCarrey) 2018. november 10.