18 °C
borús égbolt
2024. március 29., péntek
Auguszta

Egy kutyában találta meg élete társát Kevin Spacey

2015. április 29.
2.1091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
AlicE profilja, adatai
AlicE
Megható történetet mesélt el Kevin Spacey nemrégiben Ellen DeGeneres show-műsorában, ahol a színész elmondta, hogy a bostoni maraton során történt robbantás számára egy igazi ajándék volt, hiszen egy kiskutya által megtalálta élete társát.

Spacey szerint a történtek után szeretett volna feltűnés nélkül ellátogatni a merénylet helyszínére, és első útja egy közeli kórházba vezetett, ahol a robbantás sérültjeit ápolták.

Mielőtt azonban felkereste volna a károsultakat, a nővér felajánlotta neki, hogy nézzen meg az udvaron egy teherautónyi elárvult kiskutyát, akik éppen új gazdira várnak.

Mivel a színész imádja a kutyákat, igent mondott, és azonnal megakadt a szeme egy aprócska kis keveréken, aki hatalmas szemekkel nézte a világot. A nővér Spacey kezébe adta a kis ebet, akivel azonnal megvolt a közös hang, a kiskutya ugyanis a nyakához bújt, tappancsaival átkarolta őt, és megnyalta az arcát. A színész azonnal örökbe is fogadta a kis keveréket, akit Bostonnak nevezett el, és elmondása szerint máig bearanyozza a napjait.