6 °C
tiszta égbolt
2024. április 23., kedd
Béla

Egy ikonikus tervező szerint nagy hiba volt, hogy Kim Kardashian Monroe ruhájába bújt

2022. május 19.
61.0691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Szofi Kakuk profilja, adatai
Szofi Kakuk
A Page Six információi szerint Bob Mackie ismert és egyben ikonikus tervező szerint hatalmas hiba volt, hogy Kim Kardashian Marilyn Monroe ruhájában jelent meg az idei Met-gálán, ugyanis ezáltal figyelmen kívül hagyta az egykori ikon iránti tiszteletet.

Sokan így is nagyon kiakadtak amiatt, hogy Kim Kardashian polgárpukkasztva Monroe-ruhájában tetszelgett az év egyik legrangosabb divateseményén, ráadásul még 7-8 kilót fogyott is annak érdekében, hogy beleférjen a ruhába.

Bob Mackie szerint Monroe istennő volt és senkinek nem lett volna joga azt a ruhát felvenni, ami az ő vázlatai alapján készült Jean Louis kezei által.

Szerintem nagy hiba volt ez a döntés, hiszen Marilyn egy istennő volt. Őrült egy istennő, de istennő. Egyszerűen csodálatos nő volt. Senkiről nem készülnek olyan képek mint róla és ez a ruha neki készült. Neki tervezték. Senki másnak nem kellett volna viselnie azt a ruhát.
tetszelgett az év egyik legrangosabb divateseményén, ráadásul még 7-8 kilót fogyott is annak érdekében, hogy beleférjen a ruhába.'>