20 °C
borús égbolt
2024. április 13., szombat
Ida

Egy ideig nem láthatjuk képernyőn Liptai Claudiát

2015. március 13.
2.6871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Liptai Claudia az utóbbi időben nagyon ritkán bukkant fel a televízió képernyőjén, aminek megvolt a maga oka, és bár a pontos részleteket vélhetően csak ő tudja, azt azonban egy interjúban nemrégiben kifejtette, hogy így sem unatkozik, sőt mi több, végre visszanyúlhatott saját gyökereihez.

Clau elmondta, hogy hamarosan ismét beleveti magát a színházi életbe, ezáltal újra színpadon állhat és játszhat zseniális színészkollégák társaságában, de ezen felül nagy figyelmet szeretne fordítani a közeljövőben a rajzolásnak is.

Az interjúban kiemelte, hogy évek óta nem hódolt ennek a szenvedélyének, holott a színjátszás előtt gyakran foglalkozott portrérajzolással, a közelmúltban pedig ismét nekiállt, és divatrajzoknak kezdett életet adni.

Ez azonban még mindig nem minden, amit Liptai Claudia szeretne megtanulni mindaddig, amíg nem kerül vissza a televízió képernyőjére, ezáltal el akarja sajátítani még a cukrászmesterséget is, noha azt nem tudni, hogy ezzel pontosan milyen célja van azon túl, hogy finomabbnál-finomabb süteményeket készíthessen.