8 °C
borús égbolt
2024. február 25., vasárnap
Géza

Egy 22 éves belépőjeggyel engedték be újra DisneyWorld-be a szerencsés lányt

2016. május 23.
4.2431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Egy egészen elképesztő történet látott napvilágot egy mindössze 26 esztendős amerikai lányról, bizonyos Chelsea Herline-ről, aki bebizonyította, hogy néha érdemes eltenni a régi, fel nem használt jegyeket, ő ugyanis egy 22 évvel ezelőtt vásárolt belépővel újra bemehetett DisneyWorld-be.

A történet 1994 nyarára nyúlik vissza, amikor a 4 éves Chelsea szülei társaságában DisneyWorld-be látogatott, és egy négynapos bérletet vettek annak érdekében, hogy a kirándulás mind a négy napján ellátogassanak a kérdéses vidámparkba.

A nyaralás azonban nem végződött túl szerencsésen a kis Chelsea számára, a lány ugyanis a negyedik napon csúnyán lebetegedett, és a családnak haza kellett utaznia, de a kislány mindvégig megtartotta bérletét, amelyen ott árválkodott a kihasználatlanul hagyott hely.


kép'>Egy 22 éves belépőjeggyel engedték be újra DisneyWorld-be a szerencsés lányt - 2. kép

A sors pedig úgy hozta, hogy 26 évesen, avagy felnőttként Chelsea ismét DisneyWorld-be látogatott, és egy őrült ötlettől vezérelve úgy döntött, hogy elviszi magával 22 évvel ezelőtt vásárolt jegyét, hátha ingyen beengedik vele.

A lány pedig sikerrel járt, sőt mi több, elmondása szerint olyannyira meglepődtek a kasszánál, hogy rögtön lehívatták a főnököt, aki személyesen engedte be Chelsea-t DisneyWorld-be.