9 °C
borús égbolt
2024. április 18., csütörtök
Andrea, Ilma

Egy TikToker anyuka elárulta, hogy nem használnak WC-papírt, helyette ruhadarabokkal tisztálkodnak

2023. február 24.
42.6081
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A környezetvédelem nagyon fontos eleme az életünknek, hiszen otthon is rengeteget tehetünk azért, hogy kisebb legyen az ökológiai lábnyomunk, egyesek képesek mindent megtenni, még a WC-papírról is lemondanak.

TikTok-on egy édesanya bemutatta, hogyan védik környezetüket a fürdőszobában, ugyanis a család egyáltalán nem használ WC-papírt, helyette egy olyan toalettet választottak, ami kis- és nagydolog esetén vízzel tisztítja meg az embert, majd ezt követően egy szövet anyaggal csak meg kell törölközniük, ami pedig megy a szennyesbe.

A nő egyébként régi karácsonyi pizsamák anyagát használta fel arra, hogy törlőkendőket készítsen. Azt is elmondta, hogy minden használat után elmossák a törlőkendőket, nem használják őket egymás után kétszer. Ebben az esetben nyilván felmerül az emberben az a kérdés, hogy akkor mi értelme az egésznek, hiszen mosásnál energiát és vizet is felhasználunk.

@tiny_waste Replying to @caw0528 explaining family cloth #familycloth #sustainablehome #lowwastelifestyle ? original sound - Tiny Waste