29 °C
tiszta égbolt
2024. június 22., szombat
Paulina

Egy svájci internetszolgáltatóról neveztek el egy kislányt, így 18 évig ingyen kapják a szülök a netet

2024. május 19.
15.3541
Mariann profilja, adatai
Mariann
A brit Mirror magazin nemrégiben egy egészen elképesztő történetről számolt be, ami még 2020-ban történt, ugyanis a svájci Twifi vállalat egy meglepő akciót jelentett be korábban, miszerint aki a cégről nevezi el születendő gyermekét, 18 évig ingyen fogja kapni a szolgáltatást.

Meglepő módon volt egy pár, aki élt ezzel a lehetőséggel. A kislányt két hagyományos keresztnév mellett, harmadiknak a Twifi nevet választották. Az anyakönyvet be is mutatták a cégnek, akik elfogadták, így a szülők 18 évig biztosan ingyen netet fognak kapni.

A vállalat vezetője elmondta, ha idő közben megszűnne a cég, a család továbbra is ingyen fogja kapni a szolgáltatást. Mindezek mellett a szülők elárulták, hogy a a pénzt, amit az ingyen internettel spórolnak, félreteszik kislányuk számára, aki 18 évesen megszerezheti ebből az összegből a jogosítványát vagy vehet majd egy kocsit.
számolt be, ami még 2020-ban történt, ugyanis a svájci Twifi vállalat egy meglepő akciót jelentett be korábban, miszerint aki a cégről nevezi el születendő gyermekét, 18 évig ingyen fogja kapni a szolgáltatást.'>