23 °C
borús égbolt
2024. július 20., szombat
Illés

Egy New York-i férfinak 165 gyereke van és további 10 még csak most fog megszületni

2024. június 24.
9.9201
Mariann profilja, adatai
Mariann
Ari Nagel még csak 48 éves, de már 165-szörös apuka, és hamarosan további 10 gyermeke fog születni, miután az elmúlt évtizedben több száz nőnek segített világszerte gyermekvállalásban spermadonorként.

A brooklyni matematikaprofesszor évekkel ezelőtt elhatározta, hogy "Amerika apja" szeretne lenni és olyan párokon szeretne segíteni, akiknek szüksége van spermadonorra. Ari vagy csak simán 'sperminátornak' nevezett férfi az évek alatt olyan sok spermát adott, hogy abból 165 gyereke született világszerte.

A New York Postnak adott interjújában elárulta, hogy jelenleg 10 nő is terhes az Egyesült Államokban, Kanadában, Ázsiában, Afrikában és Európában, így hamarosan 175 gyerek vérszerinti édesapja lesz. A férfi egyébként 165 gyermeke közül csak 34-gyel nem találkozott, és igyekszik mindegyik életét nyomon követni, irodája falát a gyerekekről készült fotók porítják. Egyes édesanyák azonban nem szeretnék, ha részt venne a gyerek életében.

Ari Nagel azt is elárulta, hogy hamarosan "nyugdíjba vonul", ugyanis maximum 50 éves koráig szeretne spermadonor lenni, mivel e fölött már megnő az autizmus kockázata.


Fotó: Andrew Hetherington