7 °C
tiszta égbolt
2024. április 16., kedd
Csongor

Egy fitnesz influenszer kutyatáppal akarja növelni a fehérjebevitelét

2023. március 21.
43.3851
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A fitnesz őrültek sokszor bármire képesek azért, hogy elérjék céljaikat, az Independent magazin figyelt fel arra a TikTok videóra, amiben egy fitnesz influenszer arra készül, hogy kutyakaját fogyasszon, ugyanis magas benne a fehérje.

A fehérje az egyik legfontosabb az izmok építéséhez, emiatt nagyon fontos edzés során a megfelelő fehérjebevitel. A kutyatápok nagyon magas fehérjetartalommal bírnak, de a szénhidrát is sok bennük, ennek ellenére @henry.fit nevű TikToker arra készül, hogy ebből fogyasszon egy nagyobb mennyiséget.

A TikToker rengeteg követővel rendelkezik, sokszor oszt meg fitnesszel, táplálkozással kapcsolatos tanácsokat követőivel. A fiú megígérte, ha eléri a 15 ezer likeot, akkor megeszik egy tállal a kutyaeledelből. Ezt végül meg is tette, de természetesen minden követőjét arra bíztat, hogy ezt ne próbálja ki otthon.

@henry.fit Replying to @kenton916 ??trying the dog food??#fyp #fitness #bodybuilding #physique #creatine #gym #dogfood #viral ? Blade Runner 2049 - Synthwave Goose