20 °C
tiszta égbolt
2024. május 27., hétfő
Hella

Egy férfi betört Benedict Cumberbatch otthonába, ahol késsel fenyegette meg a családot

2023. május 30.
24.5061
Mariann profilja, adatai
Mariann
A közelmúltban nagyon kellemetlen és félelmetes betörésben volt része a Marvel sztárjának és családjának, ugyanis a Mayfair-i Beaumont Hotel egykori séfje betört a színész londoni otthonába, ahol késsel fenyegette meg az egész családot.

A Daily Mail értesülései szerint a 35 éves Jack Bissell berúgta a ház kapuját és azt ordibálta, hogy "Tudom, hogy ideköltöztél, remélem leég". A 46 éves Benedict Cumberbatch, felesége, Sophie Hunter (45) és három gyermekük a beszámolók szerint a házban tartózkodtak a betörés idején és hallották az ordibálást is.

A férfi a család egyik növényét a ház falának dobta és a kaputelefont is leszakította a helyéről. Mire kiértek a hatóságok, már elmenekült a férfi, ám a kaputelefonon hagyott DNS-minta alapján a nyomára bukkantak. Bissellt a hírek szerint letartóztatták, pénzbírsággal sújtották, és hároméves távoltartási tilalmat szabtak ki rá. A családhoz közeli forrás elárulta, hogy Benedict Cumberbatchék nagyon megijedtek, attól féltek, hogy a férfi bejut a házba és bántani fogja őket.

Egy férfi betört Benedict Cumberbatch otthonába, ahol késsel fenyegette meg a családot - 2. kép