10 °C
enyhe eső
2024. április 24., szerda
György

Egy férfi az út szélén hagyta feleségét, mert egyszerűen elfelejtette

2023. január 03.
68.6931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Egészen elképesztő történetről számolt be a thaiföldi Matichon magazin, akik tudomására jutott, hogy az 55 éves Boontom Chaimoon hatalmas hibát követett el, ugyanis útközben egyszerűen lehagyta feleségét.

A férfiakra sokszor mondjuk azt, hogy feledékenyek és nem figyelnek ránk, nőkre. Nos, ez teljesen igaz Boontom-ra, aki feleségével autóval utazott az ünnepek előtt Thaiföldön, hogy hazalátogassanak. Az éjszaka folyamán mentek autóval, amikor hajnali 3 körül a férfi megállt az út szélén, hogy könnyítsen magán. Felesége, Amnuay szintén kiszállt pisilni és bement az erdőbe, nehogy meglássák.

Ám a férj előbb végzett és nem várta meg feleségét, elindult nélküle. Természetesen a nőnél nem volt telefon, semmi, mert mindent a kocsiban hagyott. Az éjszaka közepén elkezdett gyalogolni és 20 km kellett megtennie, mire egy kisvárosba ért. Ott a helyi rendőrök próbálták a nő telefonját csörgetni, ám a férfi nem vette fel. Egészen reggeli, ekkor sikerült elérni a férfit, aki már 160 km tett meg. A férfi azt hitte, hogy felesége a hátsó ülésen alszik.