12 °C
borús égbolt
2024. február 23., péntek
Alfréd

Durva: állítólag öt lánnyal is kavart egyszerre Ronaldo!

2015. november 16.
1.6771
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Újabb meglepő hírek láttak napvilágot Cristiano Ronaldóról, akiről a napokban mindent megtudhattunk a frissen bemutatott önéletrajzi dokumentumfilmjéből, de maradt azért egy szaftos kis pletyka is arról, hogy a híres focista még mindig igazi nőfaló, sőt mi több, egyszerre öt lányt is hódít.

Ezek közül az első Vanessa Hippenkothen, az ismert mexikói színésznő és modell, aki bár cáfolta a hírt, a 2014-es brazil világbajnokságon többen is együtt látták a focistával.

A második egy fiatalabb teremtés, Daniella Chávez, a chilei modell, aki maga erősítette meg a sajtónak korábban, hogy tavaly a futballistával szeretkezett, sőt mi több, olyan részleteket is megosztott ezzel kapcsolatban, hogy Ronaldo milyen félénk az ágyban.

Szintén hírbe hozták Ronaldóval Lucia Villalont is, az ismert spanyol tévést, aki bár megerősítette, hogy valóban sokat találkozott egy időben a focistával, ellenben kiemelte, hogy ezek kizárólag munkából fakadó találkozók voltak.

Felkerült továbbá a listára Margot Robbie is, az ausztrál színésznő, akiről barátai kotyogták ki nemrégiben bulvármagazinoknak, hogy tavaly bizony ő is levadászta Ronaldót.

Vagy fordítva...

Ronaldo egyik legfiatalabb szerelme ugyanakkor állítólag Claudia Sánchez, aki pironkodva emlékezett vissza a focista saját parfümjének bemutatójára, ahol mindenki szeme láttára melegedtek össze, ám ami ezt követően történt, arról egyikük sem beszélt még.

A legszebb az egészben az, hogy mindegyik hölgy nagyjából egy-két hetes eltéréssel jelent meg Ronaldo életében, így felmerül a gyanú, hogy egyszerre talán öt nőnek is csapta a szelet a focista.