A 2000-es évek elejétől Magyarországon is egyre inkább elterjedt a Halloween őrület, azaz a tökfaragás, a rémisztő jelmezek viselése és a gasztronómiában is egyre nagyobb teret hódítanak az ünnepi finomságok.
Éppen ezért döntött úgy idén a Heinz márka, hogy a vegán majonézét a fekete fokhagyma gazdag, csípős és enyhén édes ízével kombinálva piacra dobja a Heinz [Scarily] Good Black Garlic Majonézét.
Éppen ezért döntött úgy idén a Heinz márka, hogy a vegán majonézét a fekete fokhagyma gazdag, csípős és enyhén édes ízével kombinálva piacra dobja a Heinz [Scarily] Good Black Garlic Majonézét.
Ezzel a termékkel könnyedén feldobhatjuk a Halloween partin kínált ízletes falatokat. Nem tartalmaz mesterséges színezékeket, ízeket és tartósítószereket, ennek még a vámpírok sem tudnak majd ellenállni.
Az új majonéz limitált ideig lesz elérhető a boltok polcain, és három különféle csomagolásban: tökös, vámpíros és csontvázas változatokban. A márka egyébként egy nagyon izgalmas pop up boltot nyitott Erdélyben, Dracula gróf otthonában, ami egy napig lesz nyitva, október 31-én.
Donatella Versace erősen bírálja az olasz kormány LMBTQ-ellenes politikáját