9 °C
erős felhőzet
2024. április 21., vasárnap
Konrád

Döbbenet: Rebel Wilson 35 évesen veszítette el szüzességét

2024. március 28.
16.1701
Mariann profilja, adatai
Mariann
Az ausztrál színésznő hamarosan megjelenő Rebel Rising című könyve kapcsán adott interjút a People magazinnak, akiknek elárulta, hogy csak 35 éves korában veszítette el a szüzességét, ami szerinte pozitív üzenet a fiatalok számára.

Rebel Wilsont a közönség egy kövér színésznőként ismerhette meg, aki csak vígjátékokban kapott szerepet, de néhány éve úgy döntött, hogy változtat és rengeteg fogyott. Ma már azt is felvállalja, hogy barátnője van, akivel közösen nevelik első gyermekét. A szüzességéről eddig soha nem beszélt, de most őszintén mesélt róla.

Szerinte túl nagy a nyomás a fiatalokon a szüzesség kapcsán, és ő csak 35 éves korában veszítette el. Rebel úgy fogalmazott:

Az emberek várhatnak, amíg készen állnak, vagy várhatnak, amíg egy kicsit érettebbek lesznek. És azt hiszem, ez pozitív üzenet lehet. Nyilvánvalóan nem kell megvárnod a harmincas éveidet, mint én, de fiatalként nem szabad nyomást érezned.

Wilson elmondta, hogy tinédzserként kerülte a szűz témát, mert szégyellte magát. De ma már erős és szeretne másoknak is erőt és példát mutatni.