18 °C
borús égbolt
2024. május 24., péntek
Eszter, Eliza

Diana hercegné bulimia elleni harcát egy új gyerekkönyv mutatja be

2023. augusztus 10.
29.3531
Mariann profilja, adatai
Mariann
Köztudott volna, hogy a néhai hercegné étkezési zavarral küzdött, amikor kiderült, hogy férje, Károly király egy másik nőbe, nevezetesen Kamillába szerelmes - most mindez egy gyerekkönyvben jelent meg, hogy a kisebbek is megismerjék a hercegnét.

A Little People, Big Dreams sorozat szeptember 7-én megjelenő új könyve a Diana hercegnéről és a királyi családban eltöltött életéről mesél a fiatal olvasóknak. A Maria Isabel Sánchez Vegara által írt gyermekkönyv bemutatja Diana életét és személyes szenvedéseit, amelyekkel szembesült, beleértve a bulimiával való küzdelmét és annak megnyilvánulását.

A könyv leírja, hogyan alakult ki Diana étkezési zavara, amikor megtudta, hogy férje, Károly király egy másik nőbe szerelmes. A hercegné étkezési zavaráról először az 1995-ös BBC-interjúban mesélt, ahol elmondta, hogy kért segítséget, de nem kapott a királyi családtól. Az evészavarral küzdők szerint a könyv tartalma segíthet a fiataloknak gyorsabban felismerni a bulimia jeleit, de figyelmeztették, hogy a problémát érzékenyen kell kezelni.