5 °C
erős felhőzet
2024. április 23., kedd
Béla

Debreczeni Zita és Gianni együtt járnak

2014. december 02.
3.4121
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Újabb sztárpárost köszönthet Magyarország, lévén néhány órával ezelőtt kiderült, hogy Debreczeni Zita, avagy a még mindig csodás egykori modell, és Gianno, az olasz származású tévés együtt járnak.

A hír azt követően bukkant fel, hogy többen is megerősítették: Zita és Gianni egy budapesti étteremben együtt mutatkozott egymással, de ami még ennél is fontosabb, hogy egy percig sem titkolták vonzalmukat a másik iránt, így folyamatosan ölelgették és csókolgatták egymást.

Mint ismert, Debreczeni Zita éppen néhány hónappal ezelőtt szakított előző párjával, akivel két évig voltak együtt, de kapcsolatuk megfáradt, így inkább a különválás mellett döntöttek.

Gianni Zitával ellentétben azonban soha nem állt igazi párfaló képében, így az utóbbi években nem is volt tartós párkapcsolata.

Gianni egyébiránt éppen idén beszélt egy műsorban arról, hogy milyen is számára az ideális nő, és amit akkor szavakkal leírt, az teljes egészében érvényes Debreczeni Zitára. Talán a modell is ilyen tökéletes szerelmet lát az olasz csődörben?