9 °C
szórványos felhőzet
2024. március 05., kedd
Adorján, Adrián

Cuki fotón látható Robert De Niro és 10 hónapos kislánya

2024. február 08.
10.9931
Mariann profilja, adatai
Mariann
Az Oscar-díjas 80 éves színész sokakat meglepett, amikor tavaly májusban bejelentette, hogy kislánya született a fiatal barátnőjétől, Tiffany Chen-től, most pedig érkezett egy friss fotó róla és a 10 hónapos kisbabáról, aki egy tünemény.

Robert De Niro korábban elárulta, hogy nem sokat segít barátnőjének a gyereknevelésben, de azért szeret babázni és most egy olyan fotó került elő róla és a kislányról, ahol éppen az ölében ül. A színész a People magazinnak elárulta, hogy nagy édes és imádnivaló a baba.

De Nironak ő volt a hetedik gyermeke, miközben már unokái is vannak - közülük egyet tavaly elveszített drogtúladagolás miatt -, emiatt a családban néha nevetnek azon a tényen, hogy Gia baba a nagynénije a tinédzser unokáknak. Mindezek ellenére nagyon szereti a család az új jövevényt és természetesen De Niro is, aki igyekszik sok időt tölteni vele.

Cuki fotón látható Robert De Niro és 10 hónapos kislánya - 2. kép

bejelentette, hogy kislánya született a fiatal barátnőjétől, Tiffany Chen-től, most pedig érkezett egy friss fotó róla és a 10 hónapos kisbabáról, aki egy tünemény.'>