21 °C
erős felhőzet
2024. július 24., szerda
Kinga, Kincső

Csoda és tragédia: A halálból támadt fel a kisbaba

2014. május 23.
2.3221
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Újabb megható történetről számolt be a Daily Mail magazin, akik egy csecsemő születésének csodás, de végül mégis tragikus sorsáról emlékeztek meg.

Victoria Weaving-Shorrocks első gyermekét várta néhány hónappal ezelőtt, a 33 éves kismama pedig nem kevesebb, mint 15 órát vajúdott, mire eljutott addig a pontig, hogy a gyermek végre megszületett, azonban a megkönnyebbülést inkább szörnyű gyász váltotta fel, amikor kiderült, hogy a kicsi nem él.

Mikor az orvosok hosszú percek után már teljesen lemondtak a pici életéről, és bejelentették, hogy semmit sem tehetnek, váratlanul csoda történt, a kicsi ugyanis több mint fél órával az után, hogy napvilágra jött, hirtelen felsírt, lélegzése és keringése pedig beindult, de az oxigénhiány miatt sajnos így is súlyos agykárosodást szenvedett.

A szülők még ettől függetlenül is örültek elsőszülött fiúknak, a kis Luke azonban olyan súlyos sérülésekkel jött a világra, hogy három hónapos korában, etetés közben váratlanul leállt a légzése, így csak három röpke hónapig tudta bearanyozni szülei mindennapjait.

A család meg van győződve arról, hogy tragédiájukat az orvosok nagyon könnyen megakadályozhatták volna, ha már a nyolcadik órányi vajúdás után megcsászározzák az anyukát, így Luke egészséges kisbabaként még ma is élhetne.


kép' alt=''>