16 °C
enyhe eső
2023. szeptember 24., vasárnap
Gellért, Mercédesz

Csifó Dorina visszatérhet a Barátok köztbe?

2013. november 15.
2.6511
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Csifó Dorina, avagy a Barátok közt egykori Noémija hatalmas traumákat szenvedett el az utóbbi hónapokban, hiszen elköltözött férjétől, és teljesen új életet kezdett, miközben egyedül neveli egyéves kisfiát, Vincét.

A színésznő azonban nem bánkódik sokat a történtek miatt, habár elmondása szerint szívesen maradt volna még otthon gyermekével, de kénytelen volt a tettek mezejére lépni, ezáltal visszatérni a munka világába, aminek köszönhetően Dorina szinkronszínészként keresi kenyerét.

A sztár azonban nem bánná, ha a jövőben színészként vagy énekesnőként is munkát kaphatna, amivel kapcsolatban rögtön felmerült a szóbeszéd, hogy Csifó Dorina talán visszatérhet a Barátok köztbe is, a sorozatba ugyanis már korábban is tértek vissza szereplők hosszú éves kihagyásokat követően.

Dorina egy interjúban meglepően rejtélyesen és szűkszavúan nyilatkozott, ámbár kiemelte, hogy mivel Noémi nem halt meg a sorozatban, ezért bármi elképzelhető, így talán még az is, hogy ismét felbukkanjon a Barátok köztben.

Nem rajta múlik!