16 °C
borús égbolt
2024. február 29., csütörtök
Szökőnap

Cseresznyefavirág-színű változatban jelenik meg karácsony előtt a Honor 8

2016. december 12.
11.5081
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Limitált darabszámban elérhető a Honor 8 karácsonyi meglepetése, ugyanis finoman elegáns cseresznyefavirág-színű változatban is kapható lesz a prémium készülék.

Az év egyik legszebb okostelefonjának kikiáltott készülék megjelenése óta kivívta magának az elismerést és végre a hölgyeknek is kedvez.

Az új Honor 8 64 GB-os verzióban eddig csak aranyszínben lehetett megvásárolni, azonban ehhez csatlakozik most a legújabb rózsaszín készülék, melynek színét a gyönyörű cseresznyefák virága ihlette. Ezzel a telefonnal bármelyik hölgy barátunkat, kedvesünket meglephetjük karácsonykor, hiszen nem csak egy gyönyörű üveg hátlappal rendelkező készüléket kap, hanem egy olyan okos csúcskészüléket, mely felveszi a harcot bármelyik versenytársával szemben.

Cseresznyefavirág-színű változatban jelenik meg karácsony előtt a Honor 8 - 2. kép

Egy 12 megapixeles dual kamera és egy többfunkciós ujjlenyomat-olvasó is található a készülék hátoldalán, de a 8 megapixeles előlapi kameráról sem szabad megfeledkezni. A Honor 8 prémium rózsaszín változata kizárólag a Media Markt üzleteiben és webáruházában lesz elérhető, 149 990 forintos áron, korlátozott darabszámban. Csapj le rá minél hamarabb!

Cseresznyefavirág-színű változatban jelenik meg karácsony előtt a Honor 8 - 3. kép