28 °C
borús égbolt
2024. július 20., szombat
Illés

Cseke Katinka számára is véget ért az Édes élet

2014. március 18.
2.5261
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ismét romokban heverhet Cseke Katinka magánélete, aki jelenlegi párjával, Váradi Olasszal úgy határozott, hogy szakít az Édes élettel, de olyan hírek is felmerültek, miszerint nem csak a műsorral, hanem egymással is elválnak útjaik.

Történt ugyanis, hogy Olasz a hétvége folyamán közösségi oldalán nyíltan vallott arról, hogy szerelemre van szüksége, és olyan sorokat hagyott maga mögött, miszerint "Na, ki lesz a szerelmem?".

Cseke Katinka szerint ugyanakkor csak egyszerű félreértésről van szó!

Egy interjúban a színésznő elmondta, hogy a közösségi oldalra kiírt sorok egy dal szövegéből származnak, és azért kerültek nyilvánosságra, hogy ezzel tudjanak fellépéseket keresni maguknak, ami azért különösen furcsa, mert Katinkáék éppen tetemes teendőjükre hivatkozva kerültek le a képernyőről, így egy ideig biztosan nem találkozhatunk majd velük az Édes élet keretein belül.

Cseke Katinkáék mellett ugyanakkor Bálint Antónia sem lesz látható egy darabig az Édes életben, ám esetében nem tudjuk, hogy mi állhatott annak a hátterében, hogy barátnőjével, kislányával és kismalacával együtt levették a műsorról.