12 °C
borús égbolt
2024. február 23., péntek
Alfréd

Csak hajszálon múlt, hogy Frank Sinatra és Marilyn Monroe összeházasodjanak

2015. október 20.
2.6321
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Újabb elképesztő részletek láttak napvilágot egy életrajzi könyv által Frank Sinatra és Marilyn Monroe életéről, akik kapcsán már a múltban is számtalan érdekes történet kapott szárnyra, amelyek sokak szerint csak városi legendák voltak.

Egy most megjelent, direkt Sinatra életére koncentráló könyvből azonban nemrégiben kiderült, hogy az énekest valóban szoros szálak fűzték a színésznőhöz, sőt már akkor elkezdte csapni neki a szelet, amikor ő még Arthur Miller felesége volt.

A könyv biztosan állítja, hogy Marilyn és Frank hónapokon át egy párt alkottak titokban, sőt mi több, az énekes szerette volna feleségül venni a dívát, mert szerelmes volt belé, és mert meg akarta védeni az önpusztító életmódtól.

Marilyn azonban az utolsó pillanatban kikosarazta őt, mert állítólagosan részéről csak szoros barátság alakult ki közöttük.

Frank Sinatra a könyv szerint olyan szerelmes volt, hogy 1961-ben - tehát alig néhány hónappal a színésznő halála előtt - meg is kérte Marilyn Monroe kezét, aki természetesen nemet mondott erre, de sokak szerint csak azért, mert ő is érezte, hogy a rengeteg drog és alkohol miatt már nem húzhatja sokáig.