7 °C
tiszta égbolt
2024. április 17., szerda
Rudolf

Csak 10 napot élt a kisfiú, de örökre megváltoztatta szülei életét

2014. február 07.
2.0911
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Gyakran igazságtalan az élet, hiszen vannak párok, akik elvetetik gyerekeiket, míg mások életen át tartó küzdelmet folytatnak azért, hogy legalább egyet vállalhassanak, és tisztességben, becsületben fel tudják nevelni őket.Sokan nem is tudják, hogy egy gyermek születése mennyire megváltoztathatja az emberek életét, de Josh és Robbyn Blick a tökéletes példái a kijelentés alátámasztásának, újszülött kisfiúk ugyanis mindössze 10 napot kapott az élettől, számukra azonban mégis megváltoztatta egész életüket.

Zion Isaiah január 11-én született meg alig másfél kilóval, egy gyógyíthatatlan genetikai rendellenességgel, az Edwards-szindrómával. Mélyen vallásos szülei azonban már a születés pillanatától eldöntötték, hogy azt a rövid időt, amit kisfiúk kapott, a lehető legtartalmasabban töltik majd el, így a kórházi kezelés helyett inkább hazavitték, és otthon gondoskodtak róla.

Mindössze 10 napjuk volt rá, a kisfiú ugyanis bár ezt a 10 napot a lehető legnagyobb boldogságban és szeretetben tölthette el, január 21-én, légzési elégtelenségben örökre átadta lelkét a mindenhatónak. Édesapja úgy nyilatkozott elhunyt gyermekéről, hogy tíz nap alatt többet tett a Földön, mint amit ő valaha is remélhet, így szeretné, ha kisfia mindig tudná: mérhetetlenül büszke rá!