29 °C
tiszta égbolt
2024. június 22., szombat
Paulina

Courteney Cox szerint egykori színésztársa, Matthew Perry halála után is meg szokta látogatni

2024. május 20.
15.2111
Mariann profilja, adatai
Mariann
Tavaly október végén sokkolta a világot, hogy holtan találták otthonában Matthew Perryt, a Jóbarátok egykori sztárját, akiről nemrégiben színésztársa is megemlékezett és állítása szerint a mai napig meg szokta őt látogatni.

Courteney Cox szentimentálissá vált néhai Jóbarátok társszereplőjével, Matthew Perry-vel kapcsolatban, miközben megemlékezett a sikeres sitcom sorozat fináléjának 20. évfordulójáról. Elmondása szerint sűrű szokott beszélni édesapjával, édesanyjával és Perryvel is, érzi, hogy a közelében szoktak lenni.

Cox úgy hiszi, hogy a túlvilágról irányítanak minket szeretteink. A színésznőt mélyen érintette barátja távozása tavaly, ahogy a Jóbarátok többi színészét is, akik mai napig nem igazán beszéltek nyíltan Perry elvesztéséről. A boncolást követően kiderült, hogy a ketamin akut hatásai miatt halt meg a színész.
találták otthonában Matthew Perryt, a Jóbarátok egykori sztárját, akiről nemrégiben színésztársa is megemlékezett és állítása szerint a mai napig meg szokta őt látogatni.'>