8 °C
borús égbolt
2024. február 25., vasárnap
Géza

Claudia ismét volt párjával csókolózik

2013. december 10.
2.0681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Alig szakított fiatal szerelmével Liptai Claudia, a színész-műsorvezető máris volt párjának karjaiba rohant! Mindez természetesen nem a valóságban történt, volt férjével ugyanis csak a Jóban rosszban miatt forrt ismét össze az ajkuk.

Amint ugyanis ismeretes, Claudia a közeljövőben visszatér a közkedvelt sorozatba, így a nézők már ezen a héten láthatják azt az epizódot, amelyben ismét volt férjével, Gesztesi Károllyal csókolóznak, akitől eredetileg 2010-ben vált el a vörös díva.

Információink szerint a TV2 szappanoperájában Claudia alaposan tönkreteszi volt párjának esküvőjét, amikor hosszú száműzetés után, egy kómából felébredve ismét színre lép, és a szertartás kellős közepén szájon csókolja Gesztesit, avagy a sorozat Füredi Attiláját.

A volt férj szerint nagyon szeret együtt dolgozni Claudiával, élvezik a közös munkát, a magánéletet pedig meghagyják a forgatásokon kívülre, de akkor is jó a viszonyuk, köszönnek egymásnak, illetve megbeszélik közös dolgaikat, így például a Pankával kapcsolatos eseményeket és így tovább.