27 °C
erős felhőzet
2024. június 22., szombat
Paulina

Celine Dion nincs jól - állítja nővére

2023. augusztus 04.
27.4601
Mariann profilja, adatai
Mariann
Az elmúlt években nem láthattuk sokat nyilvánosan az énekesnőt, ugyanis decemberben elárulta, hogy ritka neurológiai rendellenességet diagnosztizáltak nála, ami miatt egyre nehezebben mozog, ugyanis izommerevséggel küzd.

Azóta nem lehetett hallani semmit Celine Dion állapotáról, most nővére, Claudette Dion árult el néhány friss információt. Az énekesnő nincs jól, hiszen egyelőre nem találnak gyógymódot az úgynevezett Stiff-Person-szindrómára, avagy az izommerevségre, emiatt Celine másik testvére, Linda odaköltözött hozzá.

Celine állítólag folyamatosan azzal tölti az idejét, hogy kutatásokat olvasgat és szakirodalmat, hogy mindent megtudjon a betegségéről. Nem adja fel a küzdelmet, nagyon kemény, de nincs hatásos gyógymód. A rajongók is természetesen aggódnak az énekesnőért, akit már rég láthattak a színpadon és a közeljövőben erre nem is lehet számítani.
elárulta, hogy ritka neurológiai rendellenességet diagnosztizáltak nála, ami miatt egyre nehezebben mozog, ugyanis izommerevséggel küzd.'>