9 °C
erős felhőzet
2024. április 21., vasárnap
Konrád

Budapest Garden Party: új zenei- és gasztrofesztivál lesz májusban

2023. december 21.
22.0931
Mariann profilja, adatai
Mariann
Bár még csak 2023-at írunk, már most érdemes elővenni a jövő évi programnaptárunkat, ugyanis 2024 májusában a Városligetben egy új zenei- és gasztrofesztivál fog indulni, méghozzá Budapest Garden Party névvel.

A szervezők izgalmas és sokszínű programokat kínálnak majd, minőségi zenével és különleges gasztronómiai fogásokkal egybekötve. A Városligeti Műjégpálya és Csónakázótó májusban első alkalommal ad majd otthont a Budapest Garden Party rendezvénynek, ahol magyar és külföldi előadók is fel fognak lépni.

Érkezik majd Karácsony James és zenekara, a Mezzoforte izlandi instrumentális zenekar, valamint a svájci The Next Movement. Guba Gábor a fesztivál egyik vezetője elárulta:

Izgatottan fogjuk megosztani a további fellépők névsorát, melyre hamarosan fény derül, hogy tovább fokozzák a három napos fesztivál hangulatát és feledhetetlenné tegyék az eseményt! A minőségi zene, ínycsiklandó ételek és italok, valamint izgalmas kiegészítő programok mellett az ország legjobb séfjei, cukrászai, borászai, sör- és pálinkafőzdéi is részt vesznek majd, sőt VIP-terasszal is készülünk.


Fotó: Lucia Benedikova