27 °C
erős felhőzet
2024. július 21., vasárnap
Dániel, Daniella

Billie Eilish bevallotta, vonzódik a nőkhöz

2023. november 14.
28.0031
Mariann profilja, adatai
Mariann
A Grammy- és Oscar díjas énekesnő egy egészen megdöbbentő interjút adott a Variety magazinnak, akiknek őszintén beszélt a nőiességről és a nőkhöz fűződő viszonyáról, mint fogalmazott, sosem volt egy "túl lányos" ember.

Billie Eilish a frissen adott interjújában elmondta, hogy vonzódik a gyengébbik nemhez, de megfélemlítik őt a szépségükkel és a jelenlétükkel. Már fiatalabb korában érezte, hogy nem egy nagyon csajos lány, és mindig mély kapcsolatot ápolt a nőkkel családja és barátai körében.

Míg Eilish nem részletezte, hogy nyitott lenne-e egy másik nővel való romantikus kapcsolatra, azt igen, hogy saját önbizalma - vagy annak hiánya - milyen hatással volt randevúzási életére és női mivoltára. Az interjú során szóba került egy másik téma is, az énekesnő régóta küzd azzal, hogy fiatalon szexualizálták őt a médiában. Elmondása szerint sosem érezte magát kívánatosnak, vagy éppen nőnek.
interjút adott a Variety magazinnak, akiknek őszintén beszélt a nőiességről és a nőkhöz fűződő viszonyáról, mint fogalmazott, sosem volt egy "túl lányos" ember.'>